BidTraffic ( Gaji Untuk Blogger) - Click & Join

Thursday, August 18, 2011

Segmen Promosi Blog 500 Follower Ke Bawah


Assalamualaikum semua....

Salsa blog walking n ternampak segmen ni..dengan segera Salsa wat satu post supaya dapat sertai..heee...x susah pun..cara2 nya ada di blog Encik Anif Abdullah..tarikh tutup adalah pada 22.8.2011..semua yang baca entry sebelum tarikh tersebut boleh la join..tapi segmen ni utk blog yg followers kurang dr 500..yerla,nama jer segmen promosi blog..paham2 la yer :)

Nama saya panjang tau..hee..Saya Syarifah Maryam Salsabila Bt Said Alwi..hobi saya plak,saya suka online dan jalan2..dan lagi satu tengok wayang...Saya nak tag kawan baik saya Nur Hafizai..

Yeaa..dengan ini,saya dah sah join segmen di atas..Dengan besar hati saya mengharap kawan2 follow la blog saya ni yer..dan tinggalkan jejak anda sebab saya akan follow balik..ok..thanks En. AA, n thanks utk semua kawan2 :)

9 comments:

  1. salam alaik..follow blog awak..
    sy pon join segmen ni...^^ salam ukhwah..

    http://setanggi-permata.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  2. Salam. Datang dari Switzerland follow perkembangan blog awak :) Jom follow blog saya pulak & like facebook page saya skali. Hihi :D

    Link: http://nurulariena.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. saya datang dari Jepun & follow awak sekali..

    follow me back ya.. :)

    selamat hari raya :D

    ReplyDelete
  4. singgah dan follow dr segmen yg sama :)
    sory lmbt sbb pnt naek lori dr brazil..hehe..
    slmt berkenalan :)

    http://rainfallasleep.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  5. snggh n follw..:)) dr sgmen yg same..
    salam pkanalan.. meh la fllw haza juge..:P

    http://cikhazafizzah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. slm raye, follow sini dr segmen AA, group korea. Jemput dtg blog plak ye =)

    http://antooungu.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  7. hi2..follow sini=)...sy dri team dubai=)..slm kenal okie=)

    ReplyDelete
  8. fly from mexico! jum follow2. btw, nice belog =D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...