BidTraffic ( Gaji Untuk Blogger) - Click & Join

Wednesday, October 26, 2011

Hye kawan2..


Salam semua..Salsa dah lama giler tak tulis2 kat blog ni..mood nak menulis2 x datang pun..hehe..Harini, Salsa free sangat dan mood utk mengupdate blog pun dah datang ni..heeee..Salsa kat penang je ni..Kawan2 sume balik kampung cuti raya Deepavali.,tapi Salsa x balik,alang2,Salsa balik cuti raya haji t je..x lama pun lg..Dalam hati nak berjalan jer..nak shopping,tgk wayang,karoeke..ceh ceh..tp x pun..blm bekesempatan g..

USM cuti seminggu,dah 2 hari duk bilik jer..bosan tol rasa..ni masuk hari ke 3 cuti..harini plan nak g bukit bendera..best best..dah 2 thn duk penang,x penah g pun..x tau sgt pe ade kat sana..Salsa g ngan kawan2 reramai..dalam 7 org la camtu, dgn membe yg x balik cuti...nak kene gerak pagi2..kitorg g naik bas jer..jimat sikit..hehehe..biase, student la katakan...

Gambar kat post ni gambar lama..time make up utk g dinner..heeee..saje gatal tangan mengupload kat sini...comel x comel x..ceh ceh...Salsa jarang make up tebal2 cam ne..sekali sekala je pun..gambar je la utk kenangan...

Ok kawan2..sy syg korang semua (^_^)..k la..sampai sini dulu..tata,titi,tutu

3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...